Skinz

#kurungmoden

>>RM70(sm)/RM75(ss)<< . Unagi KAFTAN . 👗 Material crepe 👗 tiada lining (kena pakai lining sendiri) 👗 ikat sendiri mengikut kesesuaian Measurement: #UnagiKaftanSizingChart . 🌷 free size 🌷 Shoulder 18" ( jenis bahu jatuh ) Bust 40" Sleeves 19" armhole : 22" Length 60" waist up to 37 inch can fit ( boleh ikat untuk kesesuaian . . #UnagiKaftan #dressmurah #dresscantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #motifviral #syukurselalu #kuasaviral #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2020 To order whatssap www.wasap.my/60126541784


0💬Normal

❤️Assalamualaikum & Hai semua❤️ . ❤️Kalau berminat , boleh comment/dm @kcbyain . ‼️Boleh check di STORY HIGHLIGHT untuk: . ✅SIZE REFERENCE ✅PERBEZAAN ANTARA KC ### DAN KM ### . #kurungcotton #bajuraya #kurungmoden #bajukurung #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungmurah #uthm #bajurayamurah #bajukurung #bajumurah #muslimah #kurungmodencotton #kurungmurah #kurungmini #englishcotton #kurung #kaincotton #kurungcotton #kurungpahang #bajukurungpahang #bajurayahaji #cotton #kurungmodenmurah #murah


0💬Normal

. WOW!! CUN MELECUN 😍 . 🌸New Arrival🌸 . 🌹720 MAYRA KURUNG MODERN🌹 . SIZE FREESIZE /PLUSSIZE Material Lace with Cotton Stretchable 3D embroidery flower lace . HARGA: ❤️Free Size RM84 ❤️Plus Size RM86 ❌ exclude postage . KOS POSTAGE Free Size RM9sm / RM16ss Plus Size RM11sm / RM18ss . . . Untuk Order, WHATSAPP 011 6304 2996🌸 WHATSAPP 011 6304 2996🌸 WHATSAPP 011 6304 2996🌸 --- Tekan link wasap di bio ig 💋


1💬Normal

Melvin kurung . Price : Ibu sahaja - RM95 exc pos Anak sahaja - RM45 exc pos Combo ibu + anak - RM135 exc pos . Material : Soft moss crepe . Other : • Hiasan ropol pada bawah baju & pergelangan tangan • Dibelakang baju ada hidden zip & ada dart • Skirt ada hidden zip ditepi • Pinggang separuh getah • Mermaid cutting • Model pakai size S . #sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia #bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #melvinkurung #melvinkurungbysyafizs #kurungmoden #bajukurungbudak #koleksiraya2020


0💬Normal

>>RM70(sm)/RM75(ss)<< . Unagi KAFTAN . 👗 Material crepe 👗 tiada lining (kena pakai lining sendiri) 👗 ikat sendiri mengikut kesesuaian Measurement: #UnagiKaftanSizingChart . 🌷 free size 🌷 Shoulder 18" ( jenis bahu jatuh ) Bust 40" Sleeves 19" armhole : 22" Length 60" waist up to 37 inch can fit ( boleh ikat untuk kesesuaian . . #UnagiKaftan #dressmurah #dresscantik #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajumurah #bajucantik #motifviral #syukurselalu #kuasaviral #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2020 To order whatssap www.wasap.my/60126541784


0💬Normal

Ammara set boleh beli untuk mommy and kids skali. Boleh pakai raya nanti mesti cun🌸🌸 . . #bajukurung#minikurung#kurungmoden#setbajukurungibuanak#bajuraya#minikurungmoden


0💬Normal

Melvin kurung . Price : Ibu sahaja - RM95 exc pos Anak sahaja - RM45 exc pos Combo ibu + anak - RM135 exc pos . Material : Soft moss crepe . Other : • Hiasan ropol pada bawah baju & pergelangan tangan • Dibelakang baju ada hidden zip & ada dart • Skirt ada hidden zip ditepi • Pinggang separuh getah • Mermaid cutting • Model pakai size S . #sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia #bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #melvinkurung #melvinkurungbysyafizs #kurungmoden #bajukurungbudak #koleksiraya2020


0💬Normal

Aduhaiiii manis sungguh TOYOBO SILK baru ni. Kalau sedondon pakai beraya confirmlah cantik berseri macam bunga kembang pagi. Lawa dia melampau sangat ni 😍 . . . Cecepat klik link wasap kat BIO untuk dapatkan sepasang, usah dipandang lama lama takut nanti habis licin dipinang orang 😅 . . TOYOBO SILK EXCLUSIVE SEPASANG RM60 . . . . #kainterbaru #bajukurungterkini #kainpasangmurah #kerjahakiki #bajuseragam #cikgumalaysia #bajuraya2020 #cikgubm #cikgumuzik #kurungmurah #jubahmurah #shawlmurah #tudungmurah #kurungmoden #fareeda #bawalexclusive #duckscarves #aidijuma #songketmurah #kainpasangborong #zahirAH #kampungpeople #7harimencintaiku2 #emmaxshazli


0💬Normal

Aduhaiiii manis sungguh TOYOBO SILK baru ni. Kalau sedondon pakai beraya confirmlah cantik berseri macam bunga kembang pagi. Lawa dia melampau sangat ni 😍 . . . Cecepat klik link wasap kat BIO untuk dapatkan sepasang, usah dipandang lama lama takut nanti habis licin dipinang orang 😅 . . TOYOBO SILK EXCLUSIVE SEPASANG RM60 . . . . #kainterbaru #bajukurungterkini #kainpasangmurah #kerjahakiki #bajuseragam #cikgumalaysia #bajuraya2020 #cikgubm #cikgumuzik #kurungmurah #jubahmurah #shawlmurah #tudungmurah #kurungmoden #fareeda #bawalexclusive #duckscarves #aidijuma #songketmurah #kainpasangborong #zahirAH #kampungpeople #7harimencintaiku2 #emmaxshazli


0💬Normal

Melvin kurung . Price : Ibu sahaja - RM95 exc pos Anak sahaja - RM45 exc pos Combo ibu + anak - RM135 exc pos . Material : Soft moss crepe . Other : • Hiasan ropol pada bawah baju & pergelangan tangan • Dibelakang baju ada hidden zip & ada dart • Skirt ada hidden zip ditepi • Pinggang separuh getah • Mermaid cutting • Model pakai size S . #sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia #bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #melvinkurung #melvinkurungbysyafizs #kurungmoden #bajukurungbudak #koleksiraya2020


0💬Normal

Aduhaiiii manis sungguh TOYOBO SILK baru ni. Kalau sedondon pakai beraya confirmlah cantik berseri macam bunga kembang pagi. Lawa dia melampau sangat ni 😍 . . . Cecepat klik link wasap kat BIO untuk dapatkan sepasang, usah dipandang lama lama takut nanti habis licin dipinang orang 😅 . . TOYOBO SILK EXCLUSIVE SEPASANG RM60 . . . . #kainterbaru #bajukurungterkini #kainpasangmurah #kerjahakiki #bajuseragam #cikgumalaysia #bajuraya2020 #cikgubm #cikgumuzik #kurungmurah #jubahmurah #shawlmurah #tudungmurah #kurungmoden #fareeda #bawalexclusive #duckscarves #aidijuma #songketmurah #kainpasangborong #zahirAH #kampungpeople #7harimencintaiku2 #emmaxshazli


0💬Normal

Haluuu dear, pening kepala cari baju raya? Nak simple tapi bergaya? Haaa #balqiskurung kan ada 😉 Bila pakai Balqis Kurung ni mesti terserlah keayuan uolls + sulaman bunga yang mewah, ditambah pula dengan effect shining dari material Italian Silk Satin. Memang konpem meletup lah raya uolls kali ni! Jeling orang sebelah tengok uols 🤭 #Luxeseries #Rayaseries #Balqiskurung #Raya2020 #Kurungmoden #Kurunglace #newarrival #dreamyzalover #dreamyzapremier #dreamyzajb #dreamyzakuantan


0💬Normal

. WOW!! CUN MELECUN 😍 . 🌸New Arrival🌸 . 🌹720 MAYRA KURUNG MODERN🌹 . SIZE FREESIZE /PLUSSIZE Material Lace with Cotton Stretchable 3D embroidery flower lace . HARGA: ❤️Free Size RM84 ❤️Plus Size RM86 ❌ exclude postage . KOS POSTAGE Free Size RM9sm / RM16ss Plus Size RM11sm / RM18ss . . . Untuk Order, WHATSAPP 011 6304 2996🌸 WHATSAPP 011 6304 2996🌸 WHATSAPP 011 6304 2996🌸 --- Tekan link wasap di bio ig 💋


1💬Normal

Aduhaiiii manis sungguh TOYOBO SILK baru ni. Kalau sedondon pakai beraya confirmlah cantik berseri macam bunga kembang pagi. Lawa dia melampau sangat ni 😍 . . . Cecepat klik link wasap kat BIO untuk dapatkan sepasang, usah dipandang lama lama takut nanti habis licin dipinang orang 😅 . . TOYOBO SILK EXCLUSIVE SEPASANG RM60 . . . . #kainterbaru #bajukurungterkini #kainpasangmurah #kerjahakiki #bajuseragam #cikgumalaysia #bajuraya2020 #cikgubm #cikgumuzik #kurungmurah #jubahmurah #shawlmurah #tudungmurah #kurungmoden #fareeda #bawalexclusive #duckscarves #aidijuma #songketmurah #kainpasangborong #zahirAH #kampungpeople #7harimencintaiku2 #emmaxshazli


0💬Normal

💓Salwa dolly blouse💓 . Price : RM39/pcs. . Postage : *All item exclude postage. *Postage fee will follow pos laju malaysia rate. . Material : Cotton. . Size : Free size. . Measurement (inch) : Length 24.5 Armhole 17 Shoulder 13 Sleeve 17 Sleeve width 19 Bust 36 Hips 52 . #salwadollyblouse#bajuraya2020malaysia#bajuwanitamurah#dress#blousemodern#blouse#tees#knit#skirtpleated#pantsmurah#kaftandress#kaftan#kurungpahang#kurungmoden#kebaya#sales#clearance#jomcantik#cantikdihariraya#bajumelayucekakmusangmurah#bajumelayutelukbelanga#bajumelayukids


0💬Normal

Kurung Iman v8 #imankurungnw 💜 . DETAILS IMAN KURUNG . 🌹PRICE SEPASANG RM50 EXC POS 10 PSG RM500 EXC POS . . 🌸BAJU Material Luxury Heavy Como Crepe Design kurung kedah poket yang trendy dan terkini Mesra wudhuk Ada padding di bahu . . 🌸KAIN Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing Kain separa getah dengan zip sembunyi ditepi. . Bagi yang nak order bolehwhatsapp di link bio di atas atau di fb http://nursingweareksklusif.wasap.my/ . #kurungmoden #kurungmodern #kurungraya #kurungcikgu #setibuanak #kurungcantik #kurunghasnuri #kurungmalaysia #kurungmurah #cikgucikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #gurusekolah  #formalwear #womenclothing #bajukurungmoden #muslimwear #pensyarah #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #nursingfriendly #kurungmodenmurah #kurungmoden #bajuhasnuri#bajurayahasnuri #kurungcantik #hasnuri #kurungibuanak #kurungiman


0💬Normal

Aduhaiiii manis sungguh TOYOBO SILK baru ni. Kalau sedondon pakai beraya confirmlah cantik berseri macam bunga kembang pagi. Lawa dia melampau sangat ni 😍 . . . Cecepat klik link wasap kat BIO untuk dapatkan sepasang, usah dipandang lama lama takut nanti habis licin dipinang orang 😅 . . TOYOBO SILK EXCLUSIVE SEPASANG RM60 . . . . #kainterbaru #bajukurungterkini #kainpasangmurah #kerjahakiki #bajuseragam #cikgumalaysia #bajuraya2020 #cikgubm #cikgumuzik #kurungmurah #jubahmurah #shawlmurah #tudungmurah #kurungmoden #fareeda #bawalexclusive #duckscarves #aidijuma #songketmurah #kainpasangborong #zahirAH #kampungpeople #7harimencintaiku2 #emmaxshazli


0💬Normal

Aduhaiiii manis sungguh TOYOBO SILK baru ni. Kalau sedondon pakai beraya confirmlah cantik berseri macam bunga kembang pagi. Lawa dia melampau sangat ni 😍 . . . Cecepat klik link wasap kat BIO untuk dapatkan sepasang, usah dipandang lama lama takut nanti habis licin dipinang orang 😅 . . TOYOBO SILK EXCLUSIVE SEPASANG RM60 . . . . #kainterbaru #bajukurungterkini #kainpasangmurah #kerjahakiki #bajuseragam #cikgumalaysia #bajuraya2020 #cikgubm #cikgumuzik #kurungmurah #jubahmurah #shawlmurah #tudungmurah #kurungmoden #fareeda #bawalexclusive #duckscarves #aidijuma #songketmurah #kainpasangborong #zahirAH #kampungpeople #7harimencintaiku2 #emmaxshazli


0💬Normal

NARNIA KEBAYA RM140 ADD POSTAGE RM9sm/RM15ss 🎀 Material lace with full lining 🎀 Hidden zip infront (Bf friendly) & sleeve 🎀 skirt half elastic waistband with side hidden zipper 🎀 Overlay net & horsehair net at skirt for corrugated effect Measurement Size S Shoulder 14" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 22.5" Front Length 29" Back Length 25 " Skirt Waist 26-36 Hips 36" Length 43" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Size M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 20" Sleeves 22.5" Front Length 29" Back Length 25" Skirt Waist 28-38" Hips 38" Length 43" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Size L Shoulder 16" Bust 40" Armhole 22" Sleeves 23" Front Length 30" Back Length 26" Skirt Waist 30-40 Hips 40" Length 43" 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. #kebayamoden #kebayaraya #raya2020 #aidilfitri2020 #ramadhan2020 #kebayalace #kebayalacefulllining #kurunglacefulllining #kurungmoden #kurunglace #kebayamodenlace #kebayamodern #setkebaya #kebayamalaysia #kebayamurahmalaysia #koleksibajuraya #koleksiraya2020 #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayabawahrm150 #igshopmalaysia #mermaidkurung #kebayamermaid


0💬Normal

❤️Assalamualaikum & Hai semua❤️ . ❤️Kalau berminat , boleh comment/dm @kcbyain . ‼️Boleh check di STORY HIGHLIGHT untuk: . ✅SIZE REFERENCE ✅PERBEZAAN ANTARA KC ### DAN KM ### . #kurungcotton #bajuraya #kurungmoden #bajukurung #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukurungmurah #uthm #bajurayamurah #bajukurung #bajumurah #muslimah #kurungmodencotton #kurungmurah #kurungmini #englishcotton #kurung #kaincotton #kurungcotton #kurungpahang #bajukurungpahang #bajurayahaji #cotton #kurungmodenmurah #murah


0💬Normal

Next Page